Vigtig information fra kamppåsætter

Retningslinjer for afbud
 

1.  Generelle frister for påsætning.
Vi tilstræber at påsætte med min. 3 ugers varsel. I nogle
runder er vi dog afhængige af påsætning fra højere rækker, hvorfor
påsætningen kan blive forsinket.
 
2. Påsætning med kortere varsel
Nogle påsætninger kommer med kortere varsel fx
pga.afbud fra en anden dommer. Hvis der er 5 dage eller mere til kampen,
forventer jeg, at du selv opdager kampen. Med andre ord skal HåndOffice
tjekkes mindst et par gange om ugen.
Hvis der er 4 dage eller mindre til kampen, sender jeg en mail og sørge
for, at du opdager kampen.

3.  Generelle retningslinjer for afbud
Afbud i god tid sendes til min mail  ms.jhf@dhf.dk
eller i kan ringe i kontortiden på 50757019 eller 50757000.

4. Afbud med kortere varselHvis der er 3 dage eller mindre til kampen, skal du hjælpe til med at sikre, at jeg opdager dit afbud. Send derfor både mail til vores fælles afbudsmail og ring til mig tlf.nr. 28890721. Jeg sender ”ok” tilbage, når jeg har set dit afbud. Se punktet ”afbud i weekender” for specielle retningslinjer vedr. weekender.

5.  Afbud i weekender (specielt!)
Vagtordning (sygdomstelefon):

I en forsøgsperiode fra 30/9-2017 til den 10/12-2017 oprettes der en vagtordning, hvor der ved sygdom er muligt at ringe til en ”dommerpåsætter-vagt”. Afbud til vagttelefonen er alene til afbud ved sygdom. Weekendens afbud evalueres hver mandag.

Lørdag kl. 8.00 – 9.00

Søndag kl. 8.00 – 9.00

Forhåndsafbud:

HåndOffice skal altid være ajourført. Afbud bedes givet snarest dommeren bliver klar over, at vedkommende ikke kan fløjte, og senest 8 dage før. Par bør koordinere afbud sekundært orientere hinanden om fremtidige forhåndsafbud (primært hele par påsættes).

Afbud skal ske via telefon 5075 7000 på hverdage kl. 10.00 – 12.00 med begrundelse (statistik), og med mulighed for at få en anden ledig påsætning ved samme lejlighed

Hvem der har vagten ruller mellem de tre påsættere og i vil hver fredag modtage en mail lignende den Vibeke sendte som fortæller hvem der skal kontaktes den pågældende weekend. Er der afbud efter kl. 9:00, så er reglerne som i har stående på siden nu.

Hvis du melder afbud uden for vagttidsrummet (fx søndag morgen) og ikke får kontakt til en påsætter, skal du kontakte klubben og hallen, du skulle have dømt for, så de ved, at du ikke kommer. Se kontakt-oplysninger på klubber og spillesteder her:

http://www.haandbold.dk/spillesteder/