Nyhedsmail oktober 2018

Randers 26-10-2018                    
 
Så er vi kommet godt i gang med sæsonen ovenpå en opstart med digital test mv. der har fyldt meget. Vi kan love at det ikke bliver under lignende vilkår næste  sæson - men vi kender endnu ikke de præcise rammer for dette. 
 
OB møde 2019 bliver afholdt én dag  Lørdag 24. august i Assentofthallerne ca. fra kl. 09.00-14.30. Der vil blive en opsamlingsaften – pt. Ingen dato. 
 
Ny uddannelse ansvarlig. Allan Kobstrup har efter lang og god tjeneste valgt at stoppe som i DU og som uddannelsesansvarlig. Tak til Allan for det store arbejde. Allan fortsætter som udvikler og instruktør i kredsen.  Keld Haunstrup har overtaget posten som uddannelsesansvarlig. 
 
Opfølgning på spørgsmål til OB-møde vedr. mandsopdækning i ungdomskampe i det sidste 1/2 minut tolkes ikke som ”rødt kort + straffekast”. Der skal ikke dømmes anderledes end i resten af kampen – altså  ”Stop tiden – 2 min udvisning til official A – frikast på det mest fordelagtige sted”  
 
Julestævner. Inden længe vil planlægningen af vores julestævner i Bjerringbro og Hobro begynde. Tænk derfor allerede nu på om du kunne tænke dig at være en del af dette og opdater evt. hånd Office med afbud. Der vil komme nærmere fra kredskontoret når tiden nærmer sig. 
 
Nye dommere. Vi har netop afviklet dommerkursus i Randers, hvilket afstedkom 7 nye dommere. Tag godt imod dem ude i hallerne hvis I møder dem. Vi vil fra DU sammen med mentorer forsøge at hjælpe vores nye kollegaer godt i gang. 
 
Regelaften.  DU er i samarbejde med de tre lokale dommerklubber på vej rundt med en lidt ny form for efteruddannelse, hvor vi benytter en del videoklip som udgangspunkt for nogen gode debatter. Mød op – få en hyggelig aften og bliv lidt bedre til reglerne måske.  Vi har været på Djursland og de to næste aftener er Viborg 12. november og Randers 19. november. Ligeledes er der mulighed for en debat med DU om forskellige emner. 
 
Husk midtvejstest mandag 17. december kl. 18-20 i Randers hallen for 3 div. + G0 dommere + talentpar. Tilmelding via hånd Office.